Despre comanda

 

1. Modalitati de plata

  • Plata ramburs – in momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii (suma comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si trecuta pe factura ce insoteste coletul).
  • Plata cu Card bancar – prin procesatorul de plati MobilePay. Puteti efectua plata online, facil, rapid si sigur.

 

2. Livrare

Preturi livrare:

Bucuresti – 15,99 lei
Alte orase: 15,99 lei

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasesc valoarea de 200 lei se face GRATUIT. (In aria de acoperire a curierului. Eventualii kilometri suplimentari cad in sarcina cumparatorui sau acesta poate opta pentru ridicarea coletului din sediul Fan Courier cel mai convenabil). Inainte de expeditie, veti fi sunat de un reprezentant al EmpireFilm pentru a vi se comunica daca aveti kilometri suplimentari la expeditie.

 

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 200 lei costul livrarii poate varia în funcție de distanță si kilometri suplimentari.

Termen de livrare 1-3 zile lucratoare.

Comenzile plasate in perioada sarbatorilor legale se vor livra in prima zi lucratoare.

 

3. Politica de retur

  • Puteti schimba sau returna in termen de 15 zile orice produs care prezinta defecte din fabricatie.
  • Schimbul/ Returul se poate face doar in baza facturii fiscale emise.
  • Produsul trebuie returnat in ambalajul original si in conditiile in care nu a suferit deteriorari ulterioare achizitiei.

* Produsele achizitionate in cadrul unor promotii sau oferte speciale pot fi returnate doar in perioada de valabilitate a respectivelor promotii sau oferte speciale.

* Este important sa verificati intotdeauna produsele primite. In cazul in care sesizati probleme, atunci acestea trebuie sa fie raportate la noi imediat. Va rugam sa furnizati detalii cu privire la eroare si, in cazul in care este posibil, sa atasati imagini la mesajul dvs.